Blog: Prachtig maar autistisch

Ik ben Angela, moeder van 2 dochters (2 en 4 jaar). Sindskort is bij mijn 4-jarige dochter Gwyneth de diagnose ASS of kortgezegd autisme vastgesteld. Je kunt op mijn blog regelmatig meekijken in mijn bewogen leven met een kind met autisme. De kern van mijn blog is: mijn dochter is ├Ęcht prachtig, maar ze is wel autistisch. We maken er gewoon het beste van. Ik wil dan ook iedereen die te maken heeft met een kind met autisme meegeven dat je vooral bewust moet blijven genieten van je kind, dan is de moeilijke kant van autisme beter te verdragen.

Klik hier om naar de website te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.