Blogs: mama van een superheld

Ik ben moeder van twee kinderen, een jongen (geboren winter 2007) en een meisje (geboren voorjaar 2010). Begin 2014 hebben we na een lastig voortraject de diagnose gekregen voor onze zoon: klassiek autisme. In dit blog vertel ik wat dit voor ons betekent. Op deze manier kan ik mijn verhaal en emoties kwijt en kan ik anderen laten zien wat het leven met autisme inhoudt voor onze zoon en zijn omgeving. Mijn zoon riep jarenlang heel stoer bij de vraag ‘wat wil je worden als je groot bent?’ :SUPERHELD!! Ik vond dat wel een toepasselijke titel voor mijn blog, want een superheld dat is hij!

Klik hier om naar de blogpagina te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.