Blogs: Vecht of vlucht

Welkom bij ons bijzondere gezin, welkom in onze wereld! Wij zijn papa en mama van 2 zonen. Jip van 10 en Giel van 4. Jip heeft de diagnose PDD NOS, en Giel is ‘gewoon normaal’. Op deze blog wil ik (mama) gebeurtenissen van ons gezin, hersenspinsels van mij, genietmomentjes en frustraties delen. Ik vind het heel fijn als je reactie geeft, maar ik wil je wel vragen om dit respectvol te doen. Ik wil bloggen voor mij plezier, om mijn gedachten te ordenen en om gewoon even lekker te kunnen spuien. Het is geen absolute waarheid, maar mijn beleving/ervaring. Veel leesplezier! ‘Mama’

Klik hier om naar de blogs te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.