De Leven met autisme nieuwsbrief van januari!

Na een maand hard werken is het dan eindelijk zo ver.
Hier is de allereerste nieuwsbrief van Leven met autisme.
Hierbij wil ik iedereen enorm bedanken voor de tijd die ze er ingestoken hebben tijdens de drukke december maand. Ik wens jullie heel veel lees plezier en hoor graag jullie reacties via een berichtje in het gastenboek of via het contactformulier op de site.

Klik hier voor de nieuwsbrief van januari!

 

8 thoughts on “De Leven met autisme nieuwsbrief van januari!

  1. Zo juist berichtje geplaatst over de nieuwsbrief van Januari maar vergeten mijn achternaam te typen. Dus bij deze en omdat er altijd meer mensen met dezelfde naam zijn mijn naam compleet! De nieuwsbrief vind ik overzichtelijk en informatief en de onderwerpen en voorbeelden staan dicht naast mijn eigen ervaringen in de thuissituatie.

  2. Hi Heidi,
    Wat een supergave nieuwsbrief (eigenlijk dekt het woord de lading niet)! Heel informatief, lekker leesbaar, helemaal goed! Ben heel benieuwd naar de volgende. Succes!!!!!

  3. Waauw, Heidi!!! Top!! Vooral het stuk van minecraft is voor ons momenteel heel actueel (al een tijdje overigens). En ook het stukje over boos worden. En dat heeft heel vaak ook te maken met de brussen die hier ook nog rondlopen. En dat vind ik nog wel eens heel moeilijk hoor.

    Prachtige en informatieve nieuwsbrief!! Ik zal m delen op fb en op mijn werk (PrO)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.