Gastenboek

image
Wil je iets met ons delen? Heb je een vraag of een tip? Laat het ons dan weten en schrijf een berichtje in ons gastenboek

(Het duurt even voor je berichtje verschijnt)

25 thoughts on “Gastenboek

 1. Goede site zeg! Ik ga het binnenkort eens allemaal doorspitten. Ik heb de diagnose Asperger in januari gekregen en ben sindsdien eeuwig op zoek naar info en lotgenoten. Ook probeer ik een blog bij te houden { annicaschrijft.blogspot.com } en vind het gaaf om via deze site ook wat andere bloggers te vinden!
  Keep up te great work!

 2. Door dat ik nog niet zolang geleden de diagnose autisme kreeg ben ik op internet op zoek gegaan voor meer info hierover en kwam hierdoor op deze website terecht. De site sprak mij zo aan dat ik mij meteen heb aangemeld voor de magazine en voor de contact groep. Verwacht hierdoor iets meer handvatten en rust te vinden voor mij zelf

 3. Goede website! komen er ook nog ervaring’s verhalen van mensen die zelf autisme hebben?
  Daar ben ik namelijk wel benieuwd naar. Voornamelijk zie ik vooral verhalen van mensen overal op internet vooral van ouders van kinderen. Ik ben zelf jong volwassene met autisme en zou het fijn vinden om verhalen te kunnen zien van andere mensen die ook autisme hebben.
  Groetjes,
  Emma

  • Dank je wel voor je complimenten Emma.
   En je hebt helemaal gelijk. Ik ga er meteen wat aan doen.
   Groetjes,
   Heidi Meijer

 4. Wat een handige website waar veel informatie is verzameld en vooral: waar het overzichtelijk en duidelijk wordt gepresenteerd! ๐Ÿ™‚

 5. Een topsite!!!!Duidelijk,helder en prima uitgelegd.Worstel de laatste 7 weken nogal met t feit dat ik autist ben….Maar tools zoals deze site en het forum maken t wat draaglijker&ik word begrepen!!!!!Zo fijn….Dank je wel,jullie zijn toppers

 6. Hoi!
  Super dat je deze site opzet en ik denk dat er veel behoefte is aan info maar vooral ook aan ervaringsverhalen. Deze mis ik namelijk. Zelf houd ik mijn verhalen over mijn zoontjes bij op een blog http://melswereldmannen.blogspot.nl/ om ouders meer inzicht te geven, maar vooral ook het positieve van autisme mee te geven. Want deze kinderen zijn prachtig en dit kan ik uit eigen ervaring zeggen. Heel veel succes met je site!
  Groetjes Melanie

  • Dank je wel Melanie!
   Onder de knop ervaringen in het menu staan heel veel prachtige en aangrijpende blogs en ook sites met blogs.

 7. Speciaal voor mensen met een hulphond heb ik een webshop opgericht met praktische en leuke producten. Zo kun je er heupgordels vinden om je hond handsfree mee te lopen, buttons voor op het jasje van je hond, hulphondenknuffels en nog veel meer. Zelf heb ik een autismegeleidehond, die overal met mij naartoe gaat.

  http://www.mijnhulphond.nl

 8. Per toeval en Twitter kwam ik terecht op jouw site. Veel info en makkelijk te vinden. Zelf hebben we een zoon met McDD en die heeft vandaag samen met zijn hond examen gedaan. Onze hond is als het goed is klaar voor de titel Autismebegeleidingshond.

  Ons verhaal is te vinden op http://www.indyhelpt.nl

  Ik kom hier vast nog vaker neuzen

  • Honden kunnen zoveel doen voor kinderen met autisme. Eigenlijk voor alle kinderen. Ik heb je site toegevoegd onder het kopje Rondom autisme/hulphonden. ๐Ÿ˜‰

   • Super leuk Heidi. En inderdaad, ze kunnen erg veel betekenen voor kinderen, alle kinderen. En als ik zie wat Indy bij ons op school allemaal doet………top!!

    Dank voor het plaatsen.

    Julisca

 9. Meid, wat ben jij toch goed bezig!! Je site ziet er niet alleen geweldig uit. Je kan er ook zulke geweldige informatie en verhalen vandaan halen. Daarbij is je positiviteit en kracht bewonderenswaardig en een voorbeeld voor velen. Neemt niet weg dat we allemaal wel eens heel even uit het veld geslagen zijn en dat mag ook. Ik ben trots op wie je bent en wat je doet. En ben blij dat ik je heb leren kennen.

 10. Prachtige informatieve site! Daarvoor mijn complimenten. Ik hoop dat in de blogs erkenning wordt gevonden door zoveel ouders die ook kinderen met autisme hebben en gelijke situatie’s meemaken. Ik hoop daarnaast dat vele professionals dit lezen, leren en deze ervaringen meenemen in het uitvoeren van het werk.

  hartelijke groet,
  Richard

 11. Ikke tweedes!! ๐Ÿ™‚
  En wat een eer ๐Ÿ˜‰
  Ik vind je website geweldig! Ik heb niet altijd de tijd om alles rustig door te lezen, en de Nederlandse regelgeving is ook heel anders dan de onze jammer genoeg, maar toch leer ik veel van jou!
  En ook van je vechtlust, en ik hou van je optimisme en je opgewektheid!
  Ik ben zo blij dat we elkaar ontmoet hebben!
  Dikke kus uit Belgiรซ
  Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.