In 2025 heeft 1 op de 2 kinderen autisme door glyfosaat gebruik

31-12-2014 • De Amerikaanse dokter Stephanie Seneff luidt de noodklok wat betreft het gebruik van glyfosaat. Volgens haar onderzoek zorgt het middel er namelijk voor dat kinderen vaker met autisme worden geboren. Als de Verenigde Staten doorgaat met het huidige middelengebruik wordt in 2025 één op de twee kinderen geboren met autisme, zo maakte ze bekend op een conferentie.

Seneff doet al dertig jaar onderzoek naar biologie en de techniek hier omheen. Inmiddels heeft ze daar 170 verschillende studies naar gedaan. De relatie tussen glyfosaat, beter bekend als Roundup, en autisme is haar laatste werk en tevens een noodkreet aan de VS en de wereld.
‘Met het huidige middelengebruik zal in het jaar 2025 één op de twee kinderen autistisch zijn’, claimt ze. Die conclusie is gekoppeld aan de zijeffecten van autisme. Uit haar studie bleek dat die namelijk erg overeen komen met vergiftiging door glyfosaat. ‘Ook de opkomst van ‘Roundup-ready’ gewassen laat eenzelfde stijgende lijn zien als die van autisme. Kinderen met autisme hebben een zink tekort, een ijzer gebrek, gebrek serum sulfaat, meer epileptische aanvallen en vaker een mitochondriale aandoening. Exact de symptomen die vergiftiging door glyfosaat met zich meebrengt.’

Klik hier om verder te lezen op de website van boerenbusiness.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.