In the spotlight: Irene ten Broecke

Wie:
Ik ben Irene ten Broecke. Sinds 2011 hebben wij het roer omgegooid en ben ik samen met mijn man naar de Bourgogne in Frankrijk verhuisd. Ik heb jaren lang met veel plezier, enthousiasme en inzet gewerkt als remedial teacher, docent, auticoach en zorgcoordinator op een middelbare school.

Wat:
Mijn expertise en ervaringsdeskundigheid heb ik in auticoach gebundeld. Ik bied vakantie met of zonder coaching aan op een, werkelijk, fantastische lokatie!

Voor wie:
Voor ouders die regelmatig aanlopen tegen ‘moeilijk gedrag’ van hun kinderen wat kan voortkomen uit autisme. Maar het kan ook goed zijn dat je als ouder nog niet weet of er sprake is van een stoornis maar wel aanloopt tegen moeilijk of onverklaarbaar gedrag.
Ook volwassenen met autisme of ADHD vinden het heerlijk bij ons vanwege de enorme rust en ruimte. Een plek om helemaal tot rust te komen en waar je jezelf mag zijn.

Waarom:
Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het kan zijn als je niet goed weet hoe te reageren op moeilijk gedrag. Een van onze kinderen heeft autisme, nu gaat het goed maar ook voor ons was het een zoektocht. Haar autisme is niet verdwenen maar zij én wij hebben er mee om leren gaan, onze zoektocht heeft een handleiding opgeleverd. Datzelfde gun ik ook andere gezinnen. Daar wil ik graag bij helpen.
Vanuit mijn expertise en ervaringsdeskundigheid bied ik een coachingstraject aan. Dit bestaat uit een ‘zoektocht- en een ‘handvattengesprek’.
Om het leven met autisme wat minder moeilijk te maken.

De tips die ik geef zijn gemakkelijk toepasbaar tijdens de vakantieweek.
Zoals een moeder het afgelopen jaar getuigde:
‘Door de tip die je gegeven hebt toe te passen is onze uitstap naar Dijon helemaal goed gegaan. Voor het eerst zonder de gebruikelijke problemen’. Het was een superdag!’

Waar:
Op 780 km vanaf Utrecht. In Roussillon en Morvan hebben wij een domaine met een mooi gerenoveerde gite, voorzien van alle moderne comfort met zwembad en op loopafstand een eigen meertje.
Voor iedereen die van rust en ruimte houdt in een omgeving waar genoeg te doen is.

Irene ten Broecke
www.auticoach.eu

vakantiecoach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.