Lezingen: Jarl van Maltha

SONY DSC Lieve mensen, ik ben Jarl van Maltha. Ik geef lezingen waarin ik vertel hoe mijn leven met autisme is. Ik heb de diagnose PDD-NOS. In mijn verhaal vertel ik hoe ik van kinds af aan tot nu ik volwassen ben leef met ‘mijn’ autisme. Ik hoop herkenning, steun en inzicht te geven.

In mijn verhaal verwerk ik ook mijn poezie en zang..wat ook voor mij een goede uitingsvorm is en uitlaatklep van  emotie,drukte en gevoel in mijn hoofd. Ondanks alle zorgen die ik ook benoem houd ik van het leven en dat is wat ik ook over wil brengen aan mensen.Dat je ook gelukkig kan zijn ondanks de moeilijke kanten van autisme.

Website: www.jarls-leven.nl
Email: optredenisleuk@outlook.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.