Wie ben ik?

heidi-ava-klein
Autimam

Autimoederninja
Mama beer
Tijgermama
Autismemoeder

 

Er zijn al veel mooie opmerkingen op twitter voorbij gekomen….

Deze is vooral blijven hangen:

Een moeder die elke seconde van de dag met haar kinderen bezig is.

Mijn naam is Heidi Meijer (1968) en ik ben op en top moeder van drie prachtige kinderen!

Grote broer (1995): 
Inmiddels een stoere jonge man die goed weet om te gaan met zijn ADD, autisme, dyslexie, hoogbegaafdheid, hsp, en astma. Hij slaat langzaam zijn vleugels uit en ontdekt de wijde wereld op een HBO opleiding in Enschede.

Zus (1997):
Een heel mooi meisje met klassiek autisme en angststoornissen die beetje bij beetje de wereld aan het verkennen is. Sinds januari 2014 woont zij in een behandelkliniek van het Leo Kannerhuis en komt ze één keer in de twee weken een weekend thuis.

Kleine broer (2002):
Een geweldig kereltje, snel van begrip, klassiek autisme, MCDD, ADHD, Hoogbegaafd, Sensorisch supergevoelig en astma. Heeft zichzelf versneld en is in  augustus 2013 begonnen in Havo 1 van een cluster 3 school.

Mijn hele leven draait om het autisme van mijn kinderen. Elke dag ben ik weer op zoek naar oplossingen voor de obstakels waar ze tegen aanlopen. De cursus voor autisme vriendelijke coach bij het bedrijf Auticomm heeft mij enorm veel geholpen bij het beter communiceren met mijn kinderen en het proberen te  begrijpen van autisme.

Soms, als het autisme wat tijd overlaat, ga ik aan de slag met mijn hobby’s. Ik ben dol op websites maken. Naast deze website heb ik ook nog mijn persoonlijke website: www.heidimeijer.nl. Voor mijn andere grote hobby heb ik al jaren geen tijd meer gehad. Het fotograferen staat jammer genoeg op een laag pitje maar ik weet dat er ooit weer ruimte voor zal komen. Ook daar heb ik een website voor gemaakt: www.hcmfotografie.nl.

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen om op deze website zoveel mogelijk informatie te plaatsen die ik tegenkom bij mijn zoektocht naar oplossingen. Dit in de hoop dat ik het hiermee een klein beetje makkelijker kan maken voor andere ouders die tegen dezelfde problemen aanlopen.

Inmiddels ben ik in januari 2014 begonnen met het uitgeven van het maandelijkse digitale Leven met autisme magazine. Het verzamelen en delen van kennis en ervaringen over het leven met autisme. Blijkbaar een gat in de markt als ik luister naar alle enthousiaste reacties.

Daarnaast ben ik ook nog ambassadeur voor het fonds Psychische Gezondheid. Dit met het doel om autisme zichtbaar te maken in de hoop op meer begrip en steun voor mensen met autisme.

fondspsych

 

 

 

 

 

Maar dit is niet de grens…. Er borrelen nog veel meer plannen en ideeën om een bijdrage te leveren aan meer begrip voor autisme. Dus……

Wordt vervolgd……