Yulius (Zuid-Holland)

Wie zijn wij?

Yulius is een grote, mensgerichte ggz-instelling met 2.100 medewerkers en 70 locaties binnen de driehoek Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem. In deze regio biedt Yulius hulp aan meer dan 26.000 cliënten. Zeker 95 procent daarvan krijgt ambulante hulp op een polikliniek of thuis. Een klein percentage is voor een korte tijd opgenomen op een behandelafdeling of verblijft langer in een begeleid wonenlocatie.

Speciaal onderwijs

Op eigen speciaal onderwijslocaties begeleidt Yulius meer dan 1.100 leerlingen met psychiatrische of gedragsstoornissen. Yulius geeft ook advies aan het regulier onderwijs over de begeleiding van kinderen met vergelijkbare problematiek.

Onderzoek en innovatie

Yulius is een innovatieve organisatie die met nieuwe initiatieven op de zorgvraag van cliënten inspeelt. Zo is er het wetenschappelijk onderzoekscentrum Yulius Academie, het Expertisecentrum Autisme en het Centrum voor Onverklaarde Lichamelijke Klachten. Onder de naam YOEP is Yulius expertisepartner in onderwijs én geestelijke gezondheidszorg. Al deze initiatieven hebben tot doel de behandeling van cliënten en leerlingen – en daardoor hun kwaliteit van leven – steeds verder te verbeteren.

Zorg op maat

Yulius biedt zorg op maat. Een psychiatrische stoornis bij iemand van 25 is immers anders dan bij een 75-jarige. Vanuit de gedachte van ‘levensloopzorg’ of ‘levensfasezorg’ biedt Yulius hulp in alle levensfasen en omstandigheden. Of je nu kind, ouder of grootouder bent. Student, medewerker of eigen baas. Bij Yulius kun je altijd terecht.

Klik hier voor de website! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.